De pistache verschilt van andere noten door zijn groen-gele kleur en de gedeeltelijk open schaal, wat het een gemakkelijk te consumeren noot maakt. Hij groeit in trossen aan de boom, die pas na ongeveer tien jaar zijn eerste vruchten biedt. Tijdens het rijpen groeit de pit tot hij het volume dat hem in de schaal is toegewezen overschrijdt en de schaal barst. Tegelijkertijd verandert hun pericarp (de donzige, vlezige groene huid die de schaal beschermt) van zacht groen naar roze-violet zodra de vrucht rijp is. De Pistache Coque Nature VIJAYA is rauw.
Verpakt in zijn mooie tas van natuurlijk linnen en kurk, is het Grijze Zout beschermd tegen licht en vocht. Je kunt het bijvullen wanneer je zakje leeg is.
SKU:SJGS500
Toegestane belasting 2000 kg
Veiligheid door vergrendeling op 1 vorkhak
Sectie van vorkmoffen en afstand (F) aanpasbaar op aanvraag
Maatwerk (neem contact met ons op)
Product gekozen als BEST OF BEST tijdens de Gourmet Selectie 2023 in Parijs.
De Gedroogde Mandarijn VIJAYA is gedroogd zonder enige toevoeging van ingrediënten. Zacht en licht zuur, zal het frisheid brengen aan gezonde en voedzame hapjes.
Meer dan alleen een lekkernij, het is een echte concentratie van smaken en aroma's. De zoete en zure smaak zal een exotische toets geven aan uw culinaire bereidingen.
Het zit boordevol gezondheidsvoordelen en welzijn. Smaakvol en verfrissend, het is een natuurlijke en gezonde snack, ideaal op elk moment van de dag.
Referentie:14272
De gemalen geroosterde hazelnoot VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook gemalen geroosterde hazelnoot uit Italië aan.
Referentie: 10901
Ontdek de oorspronkelijke smaak van de kiwi met de biologische gedroogde VIJAYA kiwi, die zonder enige toevoeging van ingrediënten is gedroogd.
Het zal originaliteit brengen aan de borrel met zijn lichtzure smaak en zijn krokante-zachte textuur.
Meer dan alleen een heerlijke snack: de van nature aanwezige suikers in de gedroogde kiwi, zoals fructose, bieden een langdurige energieafgifte, waardoor het een perfecte snack is om vermoeidheid gedurende de dag te bestrijden.
Referentie:14242.0
De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zonlicht overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Magere Cacaopoeder VIJAYA heeft een diep bruin-rode kleur, een alkalische pH, met een vetgehalte van 10 tot 12%. De zeer krachtige smaak die aanhoudt in de mond, en zijn aromatische kwaliteiten, zullen je meenemen op een reis door ervaringen met volle smaken.
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie van gepelde amandelen uit Spanje aan.
Referentie:50001
De kwaliteit van de cashewnoot wordt voornamelijk bepaald door zijn formaat en kleur. Hoe witter de noot, hoe beter de kwaliteit.
Knapperig en verfijnd, de VIJAYA Cashewnoot is van uitstekende kwaliteit. VIJAYA biedt deze aan in een huisgemaakte, droge geroosterde versie, naturel of gezouten, zonder enige andere ingrediënten.
Referentie:20912
Witte Suiker uit Suikerriet is een kristalsuiker die is geraffineerd. Het raffineren heeft als doel de suiker te bleken, onzuiverheden te verwijderen en alle melasse te elimineren. Dit heeft als gevolg dat de aanwezigheid van vitamines en mineralen afneemt. Het is daarom belangrijk om het niet te overdrijven en het met mate te consumeren vanwege het hoge suikergehalte. Het heeft een sterke zoetkracht en een zeer subtiele smaak.
Referentie:22421
De Bruine Lijnzaad VIJAYA zal perfect passen bij uw kruiden. Vanwege de voedingsvoordelen is dit kleine zaadje onmisbaar in onze keukens. VIJAYA biedt ook een lokale Bruine Lijnzaad aan.
Reference:22221
De kleine, knapperige zaden hebben een smaak die ergens tussen een noot en een hazelnoot ligt. De grijs-blauw-arduin kleurige Graine de Pavot VIJAYA zal een knapperige smaak en een bijzondere aroma aan uw culinaire bereidingen geven.
Referentie:22361
Le Pois Cassé VIJAYA heeft ook zijn weg gevonden in ons assortiment van lokale producten. Deze peulvrucht met zijn mooie groene kleur en unieke smaak, bekend om zijn uitzonderlijke voedingswaarde, zal de smaakpapillen verwennen die houden van karakteristieke gerechten.
Referentie:22271
De Thompson VIJAYA druif heeft een gemiddelde grootte. Donkerbruin-zwart van kleur, zoet en suikerachtig, vlezig, wordt het vaak als aperitief, in salades of in gebak genoten.
Reference:20601
De Medjool VIJAYA-dadel, ook wel de "koningin der dadels" genoemd, komt uit Israël. Het is een grote dadel, bruin van kleur, licht gerimpeld, met een zachte en vruchtige vulling. De kleur kan variëren van lichtbruin tot donkerbruin. Deze variatie hangt rechtstreeks af van de plaats waar ze wordt geteeld.
Referentie:21101
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie van geschaafde amandelen uit Spanje aan.
Referentie:20401
De VIJAYA Zonnebloemzaad is gepeld. Het kan rauw of geroosterd in veel culinaire bereidingen worden verwerkt. En nu biedt VIJAYA je een lokaal in Frankrijk geteeld zaad aan.
Referentie: 22251
De Braziliaanse noot VIJAYA, ivoorkleurig en bedekt met een dunne bruine schil, is afkomstig uit Zuid-Amerika. De zoete en houtachtige smaak zal een genot zijn voor uw aperitief en culinaire bereidingen. De Braziliaanse noot kan alleen overleven in het tropisch regenwoud. Grote, zeer harde bruine schalen (ter grootte van een kokosnoot) groeien aan de top van de boom. Zodra ze rijp zijn, vallen ze op de grond en worden ze vervolgens geoogst.
Deze schalen bevatten ongeveer vijftien houtachtige capsules die de noten zelf bevatten.
Referentie:25001
De Groene Druif van Khorog VIJAYA heeft een gemiddelde grootte. Gewaardeerd om zijn geel-groene kleur, heeft hij een stevige textuur en een smaak die doet denken aan gekonfijte vruchten, perfect voor decoraties en fruitsalades.
Referentie:20611
Geniet van de verfijning en de zachtheid van de vers geoogste Fleur de Sel.
Geplukt in het hart van de zomer, is de Fleur de Sel ontstaan uit de ontmoeting van de wind en de zon. Bij oostenwind bedekt het oppervlak van de zoutpan zich met een dunne laag schitterende kristallen. Deze met de hand geoogste kristallen vormen een fleur de sel met geuren van viooltjes en rozen, van ongeëvenaarde verfijning.
De fleur de sel is de dunne laag witte kristallen die zich vormt en aan de oppervlakte van de zoutpannen komt, meestal door de verdampende werking van de wind. Dit product wordt in de keuken gebruikt ter vervanging van zout om gerechten op smaak te brengen. Aangezien de productie lager is dan die van klassiek zout, is de verkoopprijs hoger en kan de fleur de sel worden beschouwd als een luxeproduct.
SKU:3FS250
VIJAYA biedt verschillende variëteiten pompoenpitten aan. De VIJAYA pompoenpit, afkomstig uit Europa, kenmerkt zich door een donkergroene kleur en een platte, ovale vorm. Binnen dit assortiment biedt VIJAYA een Franse en lokale pompoenpit aan. Zeer voedzaam en energierijk, is de pompoenpit gemakkelijk te gebruiken.
Referentie:22261
De Corinthe druif VIJAYA heeft een klein formaat en is zwart van kleur. Zoet en licht zuur, is hij pitloos en ideaal voor desserts, rijstpudding, gebak, koekjes…
VIJAYA biedt ook een breed scala aan Gedroogde Druiven om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen... Te vinden in de Rubriek Gedroogd Fruit.
Referentie:20701
De pijnboompit is een edele oliehoudende zaad met een delicate smaak, maar ook omdat de boom groeit in gebieden die de teelt en bemesting bemoeilijken en omdat de oogst vaak met de hand wordt gedaan. Ze laat zich ook graag wachten, want de boom produceert pas vanaf het 25e jaar pijnboompitten.
Elegant en slank, in de vorm van een torpedo, heeft de pijnboompit uit Italië of het Mediterraan Portugal VIJAYA een exquise en delicate smaak. De meer gedrongen, als een uitgerekt driehoek, pijnboompit uit het Oosten VIJAYA heeft daarentegen een krachtigere smaak, met een lichte harsachtige zoete dennennoot.
De VIYAYA praliné amandel is de perfecte metgezel voor verwenpauzes en genereuze desserts. De crunch en smaak nemen je mee op reis en herinneren je aan de zoete noten van je kindertijd.
Reference:20181
De Geroosterde Hazelnootpoeder VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook Geroosterde Hazelnootpoeder uit Italië aan.
Referentie: 10900